tag:blogger.com,1999:blog-385776232250519811.post2847272958362305495..comments2023-08-15T18:33:29.070+03:00Comments on Doğadan Doğal Lezzetler: Etli Yaprak SarmaAyhan Demiralhttp://www.blogger.com/profile/08911013805704851114noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-385776232250519811.post-49380867159031715042014-04-26T20:22:31.182+03:002014-04-26T20:22:31.182+03:00:) KAç su bardağı değil; yaprağa göre pirinç. Ölçü...:) KAç su bardağı değil; yaprağa göre pirinç. Ölçüsünü vereyim. 1 yaprağa bir tatlı kaşığı silme pirinç. Bu hesaba göre 100 yaprak yani 200 gr. yaprağa 1,5 su bardağı pirinç yetecektir. Saygılarımla..<br />Ayhan Demiralhttps://www.blogger.com/profile/08911013805704851114noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-385776232250519811.post-30625313547820541672014-04-26T09:02:41.664+03:002014-04-26T09:02:41.664+03:00kaç su bardağı pirinç? :)kaç su bardağı pirinç? :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-385776232250519811.post-73394952355728822642009-09-15T10:22:20.975+03:002009-09-15T10:22:20.975+03:00Çiğ kıymayı fazla değil azıcık pişiriyoruz. Daha l...Çiğ kıymayı fazla değil azıcık pişiriyoruz. Daha lezzetli oluyor. Ayrıca yaprağı da bunu uygun kıvamda haşlıyoruz. Sevgiler.Ayhan Demiralhttps://www.blogger.com/profile/08911013805704851114noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-385776232250519811.post-46984698540171912632009-09-15T07:04:57.298+03:002009-09-15T07:04:57.298+03:00çok bilmiş değilim bu tarifi deneyeceğim ama kıyma...çok bilmiş değilim bu tarifi deneyeceğim ama kıymayı kavurup sarma yapıldığını ilk kez duydum bu tarif çabuk pişen yaprak için olabilirAnonymousnoreply@blogger.com