30 Mart 2013 Cumartesi
Fırında Brokoli-Karnıbahar
Aslında sebzenin zamanı yaz mevsimidir. Ama bugünlerde market ve pazarlarda karnıbahar ve brokoliye sıklıkla rastlıyoruz. Ne dersiniz şöyle fırında çıtır ve sulu sulu sebze yemeye? Üstelik çok da zaman alan bir yemek değil. Haydi bakalım mutfağa.
13 Mart 2013 Çarşamba
Zeytinyağlı Kabak Kalye
Kabak-kalye |
12 Mart 2013 Salı
Evde Yumuşacık Kolay Ekmek
Uzmanlar diyor ki; yoğurdunuzu, ekmeğiniz mümkün mertebe evinizde yapın! E doğru söylüyorlar. Ekmeğin en sağlıklısı evde yapılanıdır diyerek şimdi sizlere yumuşacık poğaça gibi bir ekmek tarifi vereceğim. Hani derler ye fısır fısır bir ekmek. İşte tarif bu…