tag:blogger.com,1999:blog-385776232250519811.post5902536925100231793..comments2023-08-15T18:33:29.070+03:00Comments on Doğadan Doğal Lezzetler: Zeytinyağlı Kabak KalyeAyhan Demiralhttp://www.blogger.com/profile/08911013805704851114noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-385776232250519811.post-87679884087806082792014-09-10T16:53:58.473+03:002014-09-10T16:53:58.473+03:00Eda Hanım,
Uyarınız için teşekkür. Sarımsakları y...Eda Hanım,<br /><br />Uyarınız için teşekkür. Sarımsakları yazmayı unutmuşum! Soğanları kavurduktan sonra sarımsakları yağda bir iki çevirip(an fazla 3-5 sn.) su ve pirinçleri ilave ediyoruz.<br />Teşekkürler dikkatiniz için.<br /><br />Saygılarımla,Ayhan Demiralhttps://www.blogger.com/profile/08911013805704851114noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-385776232250519811.post-24081125730534869612014-09-09T23:58:36.625+03:002014-09-09T23:58:36.625+03:00''Bu şekilde pişirdiğiniz sarımsaklar asla...''Bu şekilde pişirdiğiniz sarımsaklar asla koku yapmadığı gibi midenize de rahatsızlık vermez. Aksine faydasını görürsünüz.'' sarımsağı hangi aşamada katıyoruz yemeğe? (eda)Anonymousnoreply@blogger.com