tag:blogger.com,1999:blog-385776232250519811.post9015505522960950172..comments2023-08-15T18:33:29.070+03:00Comments on Doğadan Doğal Lezzetler: Etsiz ama Leziz Nohut YemeğiAyhan Demiralhttp://www.blogger.com/profile/08911013805704851114noreply@blogger.comBlogger19125tag:blogger.com,1999:blog-385776232250519811.post-35740728766782802812018-05-30T17:47:55.155+03:002018-05-30T17:47:55.155+03:00Harika oldu gercekten icinde et olunca yemegin tad...Harika oldu gercekten icinde et olunca yemegin tadi tam anlasilmiyordu tarif harikaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-385776232250519811.post-68590698617814613562018-01-05T13:06:32.059+03:002018-01-05T13:06:32.059+03:00Şeker tadı nohutta kötüdürŞeker tadı nohutta kötüdürAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-385776232250519811.post-60624213047369991472016-02-18T14:04:42.589+02:002016-02-18T14:04:42.589+02:00Merhaba,
Yanlış anlaşılmasın diye tekrardan ve so...Merhaba,<br /><br />Yanlış anlaşılmasın diye tekrardan ve son haliyle yazıyorum. Nohutu bir kaç kez yıkadıktan sonra 1 tatlı kaşığı şeker ve 1 tatlı kaşığı tuz ilave edip bol suda 1 gün bekletiyoruz. Bu arada nohutun cinsine göre koku yayması normaldir. İlk bir kaç saat sonra suyunu aklınıza geldikçe değiştirebilirsiniz. Tekrar şeker tuz atmak gereksiz. Ama kuralı şu; 1-En az 24 saat soğuk suda bekletmek. 2-Sık sık gerekirse suyunu değiştirmek 3- Sonra 20 dk haşlamak. 4-Haşlarken üzerine biriken beyaz köpükleri almak. 5-Sonra tekrar bol soğuk suda yıkayıp pişirmek. Bu şekilde yaparsanız hem lezzetli olur hem de azla gaz yapmaz! Sevgilerimle,Ayhan Demiralhttps://www.blogger.com/profile/08911013805704851114noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-385776232250519811.post-17297369874687565852016-02-01T18:03:58.427+02:002016-02-01T18:03:58.427+02:00Merhaba nohutu suda bekletince kötü koku oldu demi...Merhaba nohutu suda bekletince kötü koku oldu demis bir takipciniz,siz de sık sık suyunu değiştirmek gerek demissiniz,her seferinde şeker ve tuzunuda yenilemek mi gerekli? buzdolabında üstü kapalı bekletilse bu sorun çözulür mü teşekkürlerAdsızhttps://www.blogger.com/profile/11297016544307229463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-385776232250519811.post-84572924526472176052014-05-24T15:53:04.526+03:002014-05-24T15:53:04.526+03:00Şuan verdiğiniz tarif pişiyor...sonucu bekliyorum....Şuan verdiğiniz tarif pişiyor...sonucu bekliyorum. Teşekkürler, kolay gelsin..Ozan...Guitarist Equipmenthttps://www.blogger.com/profile/11499834967062945621noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-385776232250519811.post-83687700303816274732013-03-06T19:21:23.784+02:002013-03-06T19:21:23.784+02:00merhaba:) evde ne yemek pişirsem, hıh nohut vardı ...merhaba:) evde ne yemek pişirsem, hıh nohut vardı haşlanmış hazır onu yapayım ama etsiz nasıl yaparım diye düşünürken sizin tarıfinizi buldum:) şimdi pişirmeye başlıyorum:)<br />blogunuzu takibe aldım, bulduğuma çok sevindim, benimkine beklerim:<br />http://styleglaze.blogspot.com/2013/03/leather-skater-skirt.htmlAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/11799203755100825659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-385776232250519811.post-3141623515619620522013-02-21T16:38:24.304+02:002013-02-21T16:38:24.304+02:00Merhaba,
Ben yemek yapmayı yeni yeni öğrenen erkek...Merhaba,<br />Ben yemek yapmayı yeni yeni öğrenen erkek bir öğrenciyim.<br />önce soğan biber olayını mı yapıyoruz ?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-385776232250519811.post-27561690415056894752012-12-29T18:57:46.489+02:002012-12-29T18:57:46.489+02:00ocakta pişmekte... hayırlısı :)
Zeynep B.ocakta pişmekte... hayırlısı :)<br />Zeynep B.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-385776232250519811.post-9229191867563685722012-12-13T13:05:45.874+02:002012-12-13T13:05:45.874+02:00simdi yaptım bakalım tadı nasıl olacak...
simdi yaptım bakalım tadı nasıl olacak...<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-385776232250519811.post-26709690849563698312012-09-18T09:47:17.325+03:002012-09-18T09:47:17.325+03:00allah razı olsun böle bi site bulduguma cok sevind...allah razı olsun böle bi site bulduguma cok sevindim ögrenciyim en basit yöntemle çok güzel bi yemek oldu bakalım ev arkadaşlarım ne dicek :) :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-385776232250519811.post-48832739689672411752012-07-26T19:02:24.913+03:002012-07-26T19:02:24.913+03:00Çok teşekkürler Ayhan Bey. emeğinize sağlık. yemek...Çok teşekkürler Ayhan Bey. emeğinize sağlık. yemek ocakta :)gülnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-385776232250519811.post-86104728435393831922011-06-06T11:53:21.233+03:002011-06-06T11:53:21.233+03:00Osman Bey,
Bakliyatlar suda kalınca koku yapabili...Osman Bey,<br /><br />Bakliyatlar suda kalınca koku yapabilir. Bu nedenle sık sık suyunu değiştirmelisiniz.<br />SaygılarımlaAyhan Demiralhttps://www.blogger.com/profile/08911013805704851114noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-385776232250519811.post-81822825336836642722011-06-04T15:24:08.745+03:002011-06-04T15:24:08.745+03:00nohutu bir gün önceden suya koydum şiştiler fakat ...nohutu bir gün önceden suya koydum şiştiler fakat kötü bir kokusu var bu normal mi ?osmannoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-385776232250519811.post-15587509677592427882010-04-21T01:16:13.844+03:002010-04-21T01:16:13.844+03:00Sevgi Hanım,
Hangi yemeği pişirmeden yiyoruz, sal...Sevgi Hanım,<br /><br />Hangi yemeği pişirmeden yiyoruz, salatalardan başka? Nohutu pişirmeden tüketmenin bir yolunu bulduysanız eğer, bunu bizle paylaşmanızı istirham edeceğim.Dediniz ya; pişmiş üründe vitamin kalmaz. Sadece mineral kalır. Dedikleriniz doğru. Ama pişmemiş nohut tarifini yani vitaminli nohut tarifini sizden beklemekteyiz.<br />Sevgilerimle ,Ayhan Demiralhttps://www.blogger.com/profile/08911013805704851114noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-385776232250519811.post-68486173501767832102010-04-20T17:57:52.753+03:002010-04-20T17:57:52.753+03:00pişmiş ürünlerde zaten vitamin kalmaz, yalnızca mi...pişmiş ürünlerde zaten vitamin kalmaz, yalnızca minerallerinden yararlanırsınız.Sevgi Ackersonnhttps://www.blogger.com/profile/04005204948856751440noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-385776232250519811.post-36528378960305829192010-04-20T17:48:56.304+03:002010-04-20T17:48:56.304+03:00Benim bildiğim pişmiş üründe zaten vitamin kalmaz,...Benim bildiğim pişmiş üründe zaten vitamin kalmaz, yalnızca minerallerinden yararlanırsınız.Sevgi Ackersonnhttps://www.blogger.com/profile/04005204948856751440noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-385776232250519811.post-10934465796962355392009-10-05T16:35:32.394+03:002009-10-05T16:35:32.394+03:00Eğer nohutu haşlayıp suyunu süzerseniz tüm vitmin ...Eğer nohutu haşlayıp suyunu süzerseniz tüm vitmin ve mineralleri atarsınız.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-385776232250519811.post-79180679551482976842009-09-03T17:52:03.820+03:002009-09-03T17:52:03.820+03:00Afiyet olsun. Her şeyde illaki et kullanmak gerekm...Afiyet olsun. Her şeyde illaki et kullanmak gerekmiyor. Bazen etsiz yemekler tadınds yapılınca daha lezzetli oluyor.Ayhan Demiralhttps://www.blogger.com/profile/08911013805704851114noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-385776232250519811.post-2973483103706351062009-09-03T04:01:33.251+03:002009-09-03T04:01:33.251+03:00Ayhan bey,
sagolun varolun etsiz nohut sahane old...Ayhan bey,<br /><br />sagolun varolun etsiz nohut sahane oldu.<br />tesekkürler<br />S.CatiAnonymousnoreply@blogger.com